Автоматизація зерносушарки на зернопункті - Уколов, К. С. (ТДАТУ, 2019)
Запропонована принципова електрична схема автоматизації зерносушарки на зернопункті.
Keywords: зерносушарка; зернопункт; барабанні зерносушарки; зерно; автоматизація електротехнічних комплексів