Раціоналізація ремонтно-обслуговуючих робіт при поточному ремонті дизелів змінними комплектами - Іванов, Я. Р.; Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha (My University, 2020)
Важливішим фактором, який сприяє підвищенню ефективності використання тракторних двигунів, є вдосконалення системи їх технічного обслуговування (ТО) та ремонту (Р). Навіть незначні недоліки в системі ТО і Р призводять до великих збитків у галузі сільськогосподарського виробництва. Оптимальний зміст поточних ремонтів дизелів найбільш раціонально визначається за умови мінімальних питомих витрат в експлуатації по змінюванню динаміки техніко-економічних параметрів дизеля та витрат, викликаних необхідністю усунення наслідків відмов.
Keywords: ремонт дизелів; технічне обслуговування; ремонт