Організація участі державних органів в регулюванні сільського господарства - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna (ТДАТУ, факультет економіки та бізнесу, 2013)
UA: В статті досліджено та проаналізовано ступінь участі державних органів в регулюванні сільського господарства України та запропоновано напрямки організації її подальшого удосконалення. EN: The paper investigated and analyzed the involvement of government in the regulation of agriculture of Ukraine and directions of the organization subsequent improvements.
Keywords: організація; сільське господарство; державні органи; удосконалення виробництва продукції; реалізація продукції; податки; кредити; аграрна політика; фермерські господарства; селянські господарства; фінансова підтримка; organization; agriculture; public organs; improvements of production of goods