Сучасні види Інтернет-реклами - Андрущенко, С. В. (ТДАТУ, 2019)
В час стрімкого розвитку засобів розміщення рекламних оголошень в інтернеті, кожне підприємство, фірма або інший рекламодавець вибирає і використовує саме той різновид інтернет-реклами, який, на його думку, є найбільш оптимальний і за допомогою якого, отримає найбільш позитивний та вигідний результат.
Keywords: Інтернет; інтернет-реклами; контекстна реклама; медійна реклама; вірусний маркетинг; продакт-плейсмент