Опис до патенту на корисну модель № 146923 "Універсальний пристрій моніторингу та захисту групи асинхронних електродвигунів" - Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Універсальний пристрій моніторингу та захисту групи асинхронних електродвигунів містить мікропроцесорний блок моніторингу та захисту групи асинхронних електродвигунів та блок моніторингу електродвигуна, який містить блок контролю фазних струмів, блок вимірювання температури статорної обмотки, блок контролю неповнофазного режиму, блок живлення, блок обробки вимірювальної інформації на базі мікроконтролера, канал зв'язку "прийом-передача" та виконавче реле. До блока моніторингу електродвигуна додатково введений блок контролю ковзання, який містить магнітоелектричний перетворювач Холла, блок живлення, блок обробки та узгодження.
Keywords: асинхронні електродвигуни; електродвигун; струм; блок живлення; корисна модель