Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників - Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna (Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2015)
UK: Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна мак- симальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. У якості регресійної моделі для прогнозу- вання смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислот
Keywords: погодні умови; органічні кислоти; плоди; слива