Багатокритеріальна задача підтримки прийняття рішень при виборі постачальників - Власюк, Юлія Олександрівна; Власюк, Юлия Александровна; Vlasiuk, Yuliia (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Проблема вибору торговельними підприємствами постачальників продукції є однією з основних, адже ефективна діяльність підприємств потребує безперебійного постачання товарів у необхідних обсягах, певного асортименту, якості, за вигідними для торговельного підприємства цінами тощо. EN: Methods of supplier evaluation and selection have been considered. Criteria of selecting suppliers of vegetable products have been substantiated.
Keywords: торговельні підприємства; постачальники продукції; постачання товарів; управлінські рішення; supplier; evaluation criteria; pair comparison; hierarchy