Застосування розподілу Вейбулла при дослідженні надійності преса-гранулятора - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltіanska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (My University, 2019)
В сучасних умовах способи зберігання кормів повинні бути максимально ефективними – забезпечувати мінімальні втрати поживних речовин і бути оптимальними з точки зору економіки та організації праці. Для поліпшення транспортабельності, зниження вартості перевезень, економічного використання складських приміщень, для забезпечення кращого збереження поживних речовин і вітамінів корми ущільнюють.
Keywords: способи зберігання кормів; прес-гранулятори; пеллети; розподіл Вейбулла; витрати запасних частин