Інноваційні форми і методи навчання магістрів з напрямку підготовки 073 «Менеджмент» - Нестеренко, Світлана Анатоліївна; Нестеренко, Светлана Анатольевна; Nesterenko, Svitlana; Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: Сучасні світові тенденції та зміни, що відбуваються в управлінні, зумовлюють необхідність посилення вимог до професійної підготовки менеджерів, їхніх знань, умінь, компетентності, особистісних якостей. В статті розглядається роль та місце інноваційних форм і методів навчання магістрів з менеджменту адаптованих до ринкових умов господарювання. EN: Modern world tendencies and changes occurring in management make it necessary to strengthen the requirements for the professional training of managers, their knowledge, skills, competences, and personal qualities. The article examines the role and place of innovative forms and methods of teaching masters in management adapted to market conditions.
Innovative forms and methods of teaching masters in the field of preparation 073 "Management"
Keywords: менеджмент; управління; інновації; форми; методи; освітні технології; management; innovations; forms; methods; educational technologies