Ділова англійська мова: навчальний посібник - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (ФОП Однорог Т.В., 2019)
Навчальний посібник призначений для навчання мови ділового спілкування студентів немовних вищих навчальних закладів. Розрахований на 60 академічних годин аудиторної роботи і приблизно таку ж кількість годин самостійної роботи. Може використовуватись на етапі досягнення студентами середнього рівня володіння загальною англійською мовою (General English). Посібник орієнтований на розвиток інтегрованих умінь студентів у процесі навчання ділової англомовної комунікації.
Keywords: навчальний посібник; ділове спілкування; студент; володіння загальною англійською мовою; General English