Знос напрямних верстатів токарної групи у виробничих умовах - Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; et al. (ТДАТУ, 2008)
UK: Робота присвячена аналізу зносу напрямних станин верстатів токарної групи у виробничих умовах встановленням оптимального навантаження обладнання. EN: Work is devoted the analysis of wear of sending beds machine-tools of lathe group in the terms of productions with establishment of optimum load of equipment.
Wear of sending machine-tools of lathe group in terms of productions
Keywords: напрямні станин; інтенсивність зношування; коефіцієнт зношування; завантаження верстатів