Опис до патенту на корисну модель № 147463 "Мішалка для рідини" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Орел, Олександр Миколайович; Орел, Александр Николаевич; Orel, Oleksandr; et al. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Мішалка для рідини містить корпус, привід, кришку, вал, диск з отворами, рівномірно розташованими відносно центра диска. Кришку встановлено з можливістю вільно переміщуватися у вертикальній площині відносно вала, не втрачаючи контакту з рідиною, яка перемішується, а по периферії кільця диска встановлені вертикальні відцентрові лопаті.
Keywords: мішалка; корпус; привід; кришка; вал; диск з отворами; корисна модель