Від ідеї до власної справи: навчальний посібник - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia; Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa; Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria; Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana; et al. (My University, 2017)
Викладено теоретичні основи з економіки, маркетингу, обліку та оподаткування, які необхідно брати до уваги на етапі формування стартапів, а також укладання бізнес-плану для започаткування власної справи. Укладено колективом авторів для викладачів, студентів, підприємців, керівників підприємств, широкого кола слухачів бізнес-шкіл, учасників бізнес-інкубаторів та інших фахівців, чия діяльність пов’язана з підприємництвом.
Keywords: макроекономічний розвиток; малий та середній бізнес; бізнес-центр; бізнес-інкубатор; коворкінг-центр; менторський центр; маркетинг; Бізнес-інкубатор ТДАТУ; навчальний посібник; облік та оподаткування