Маркетинговий аспект споживчої соціалізації дітей шкільного віку - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (My University, 2020)
Метою дослідження є визначення концептуальних основ процесу споживчої соціалізації дітей шкільного віку з огляду на процес становлення моделі споживчої поведінки дітей на ринку продуктів та послуг харчування.
Marketing aspect of consumer socialization of school children
Keywords: поведінка споживача; харчування дітей; маркетинг; модель поведінки споживача; маркетингова активність