Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 12, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2012)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва.
Keywords: мезга; електрод; оборотність; эрозийный износ; моторне масло; накипь; захист; зерно; варикап; пивна дробина; охорона праці; витрати повітря