Організація екскурсійної діяльності: конспект лекцій. - Демко, Валентина Сергіївна; Demko, Valentina (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал, контрольні запитання до кожної теми, перелік рекомендованої літератури. Конспект складено з метою допомогти здобувачам вищої освіти під час опанування тем з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності». Матеріали конспекту лекцій можуть бути використані здобувачами вищої освіти в процесі підготовки до практичних занять та іспиту з дисципліни. Конспект лекцій є коротким викладом базових тем з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності», який допоможе у стислий проміжок часу опанувати цю дисципліну. Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» за ОПП «Туризм».
Конспект лекцій для освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» за ОПП «Туризм».