Морозостійкість генеративних бруньок різних сортів персика в умовах Південного Степу України. - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Юдицька, Ірина Валеріївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Персик – одна з найбільш швидкоплідних та високоякісних плодових культур, що має високі смакові та дієтичні якості. Його плоди багаті на мінеральні солі, вітаміни, ферменти, амінокислоти . Різноманітний склад плодів персика говорить не лише про харчову їх цінність, але й про лікувальну, що є особливо важливим в складній екологічній ситуації в Україні.
Keywords: морозостійкі сорти персика; морозостійкість генеративних бруньок персика