Використання лазерного верстата у виробництві - Синельникова, Д. О. (ТДАТУ, 2021)
Лазерні верстати можуть підвищити продуктивність та зменшити витрати на виробництві, та велика собівартість самого верстата на даний момент відлякує від них.
Keywords: верстат; лазерна технологія; переваги лазерних верстатів; недоліки лазерних верстатів