Інтерактивні методи навчання англійської мови в немовних вузах України - Кулєшов, Сергій Олександрович; Кулешов, Сергей Александрович; Kulieshov, Serhii (My University, 2017)
UK: У статті представлена інформація про досвід використання інтерактивних методів н заняттях з англійської мови в немовному ВНЗ і їх вплив на формування компетенцій, знань і навичок студентів. EN: The article provides information about the experience of the interactive methods use at the lessons of the English language at the nonlinguistic university and their influence on the students’ competences, knowledge and skills formation.
Keywords: інтерактивний; проекти; проектна робота; дискусії; аудіо-відео засоби технічної підтримки; interactive; projects; project work; discussions; audio-video aids.