Перспективи розвитку ринку малини - Голубко, В. М.; Голубко, Н. Ю.; Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana (My University, 2020)
Вирощування малини в Україні сьогодні цікавить багатьох фермерів, так як є високорентабельним та перспективним напрямом садівництва. Сьогодні більшість споживачів ставлять на перше місце якість продуктів харчування, надають перевагу вітчизняним виробникам, тому вирощені садівниками фрукти та ягоди на ринках користуються незмінним попитом. Малина має високі корисні властивості, смачна ягода, тому попит на неї цілорічний. До того ж це багаторічна рослина, що дає врожай кілька разів за сезон. Рентабельність малиновогоо бізнесу досить висока, вкладення мінімальні, саме завдяки цьому даний бізнес вигідний і практично безпрограшний.
Keywords: ринок продуктів; малина; бізне; доход; невелике сімейне господарство