Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Zhukova, Valentina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна (My University, 2011)
UK: Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень роз-витку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповіль-нити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання. EN: The influencing of treatment by the antioxidant preparations on the level of micro-biological and physiological disorders of tomato frui during storage is explored. We revealed that the use complex compositions can best slow the development of microbiological and physio-logical disorders in fruit and prolong the period of storage. RU: Исследовано влияние обработки антиоксидантными препаратами на уровень раз-вития микробиологических и физиологических расстройств плодов томата при хранении. Установлено, что использование комплексных композиций позволяет максимально замедлить развитие микробиологических и физиологических нарушений в плодах томата и продлить их срок хранения.
Влияние антиоксидантов на уровень микробиологических и физиологических нарушений В плодах томата при хранении
Еffect antioxidants on the level microbiological and physiological disorder оf tomato during storage
Keywords: зберігання; плоди томату; антиоксиданти; мікробіологічні хвороби; фізіологічні розлади; хранение; плоды томата; антиоксиданты; микробиологические болезни; физиологические расстройства; storage; tomato fruits; antioxidants; microbiological diseases; physiological disorders