Зміст, класифікація та трансформація ризиків обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку аграрних підприємств - Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Oleh (My University, 2018)
UK: Отримані результати дослідження надають можливість використання методичних рекомендацій менеджерами для ефективного управління ризиками сталого розвитку, що сприятиме превентивному реагуванню на проблеми з розумінням вагомості наслідків ризиків та готовності до управління ними із застосуванням координованих методів разом з усіма стейкхолдерами сільськогосподарських підприємств. EN: The obtained results of the research provide the possibility of using methodical recommendations by managers for effective risk management of sustainable development, which will promote preventive response to problems with understanding the importance of the consequences of risks and readiness to manage them using coordinated methods, together with all stakeholders of agricultural enterprises. RU: Полученные результаты исследования дают возможность использования методических рекомендаций менеджерами для эффективного управления рисками устойчивого развития, что будет способствовать превентивному реагированию на проблемы с пониманием значимости последствий рисков и готовности к управлению ими с применением координированных методов вместе со всеми стейкхолдерами сельскохозяйственных предприятий.
Risks’ content, classification and transformation of accounting and analytical support of agricultural enterprises’ sustainable development
Cодержание, классификация и трансформация рисков учетно- аналитического обеспечения устойчивого развития аграрных предприятий
Keywords: обліково-аналітичне забезпечення; ризик; ризик-менеджмент; сталий розвиток; сільськогосподарське підприємство; учетно-аналитическое обеспечение; риск; риск-менеджмент; устойчивое развитие; сельскохозяйственное предприятие; accounting and analytical support; risk; risk management; sustainable development; agricultural enterprise