Застосування методу усереднення для дослідження коливних режимів функціонально-диференціальних рівнянь - Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; Kravets, Vasyl; Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia (My University, 2018)
У роботi розглянуто багаточастотну систему диференцiальних рiвнянь iз запiзненням.
Keywords: диференцiальні рівняння; метод усереднення