Розв’язування фізичних задач за допомогою MS Excel - Родін, Б. О.; Топольницький, К. Г.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2021)
Збільшення отриманого під час навчання обсягу знань вимагає скорочення об’єму часу, витраченого на виконання тривалих підрахунків. Це стає можливим за рахунок впровадження в робочий процес доступного звичайному користувачеві і нескладного у використанні програмного забезпечення. Значно скоротити тривалість рішення фізичних завдань і уникнути помилок в проведенні підрахунків можна з використанням спеціальних математичних програм (MatLab, MathCad, Mathematica та інші). Однією з доступних кожному і нескладною в користуванні є програма MS Excel.
Keywords: фізика; фізичні задачі; програма MS Excel; моделювання; формули