Стимулювання енергозбереження на сільськогосподарських підприємствах - Клименко, М. В. (ТДАТУ, 2019)
Розглянуті принципи стимулювання енергозберігаючих заходів дозволяють вирішити актуальну задачу економії енергетичних ресурсів, яка безпосередньо пов'язана з проблемами екології та ціноутворення виробленої продукції.
Keywords: енергозбереження; стимулювання