Стан промислових відходів міста Маріуполь та їх утилізація - Федюшко, М. П. (МНАУ, 2015)
Розглянуто закономірності утворення та засоби утилізації промислових відходів міста Маріуполь. Установлено клас їх небезпечності залежно від токсичності. Наведено можливі шляхи вирішення екологічної проблеми.
Situation of industrial offcuts of Mariupol city and their utilization
Keywords: відходи; утилізація; екологічна криза; токсичність