Розвиток сільського зеленого туризму в регіоні - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Просвіта, 2017)
Сільський туризм – це відпочинковий вид туризму, зосереджений на сільських територіях, який сприяє розвитку туристичних шляхів, місць для відпочинку, сільськогосподарських і народних музеїв, а також центрів з обслуговування туристів з провідниками та екскурсоводами.
Keywords: сільський туризм; сільський зелений туризм; сільська туристична галузь; агротуризм