Перші кроки до науки: матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2017 року - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
До збірки ввійшли матеріали учасників науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2017 року.
Keywords: іноземні мови; цілочисельні трикутники; системи числення; лазерна інтерферометрія; кореляційний аналіз; алгоритм Дейкстри; фразеологізми; сучасна психологія