Деклараційний патент на винахід № 63403 А "Спосіб передпосівної стимуляції насіння лазерним опроміненням" - Василішин, Р. В.; Діордієв, Володимир Трифонович; Диордиев, Владимир Трифонович; Diordiiev, Volodymyr; Сабо, Андрій Георгійович; Сабо, Андрей Георгиевич; Sabo, Andrii (My University, 2004)
Винахід, що заявляється, відноситься до сільського господарства, а саме до способів обробки насіння перед посівом та може бути використаним для стимуляції схожості насіння в рослинництві
Keywords: сільське господарство; обробка насіння; стимуляція схожості насіння; рослинництво