Логістика: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів - Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia; Лобанов, Микола Іванович (ТДАТУ, 2012)
У навчальному посібнику розглянуто сучасні підходи до організації логістичних процесів та управління матеріальними потоками з урахуванням особливостей аграрного виробництва, основні складові логістики, розкриваються функціональні завдання логістики виробництва, зберігання та транспортування, наводяться особливості функціонування міжнародної логістики. Викладення матеріалу супроводжується тестовими завданнями, питаннями для самоконтролю, темами рефератів, а також темами для додаткового самостійного вивчення. Навчальний посібник містить приклади інтерактивних методів навчання (застосування бізнес-гри, опрацювання практичних кейс стаді). Теоретичний матеріал підкріплено методичними вказівками з виконання курсової роботи та практичними завданнями. Навчальний посібник призначений для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, може бути корисний для науковців, фахівців та виробників агропромислового комплексу.
Keywords: бізнес-гра; навчальний посібник; логістика; студент; кредитно-модульна система; класифікація Блума; маркетинг