Актуальні питання енергозбереження та енергоаудиту - Біляєва, А. С.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
У наш час енергозбереження та підвищення енергетичної ефективності прираховується до вищих пріоритетів державної енергетичної політики. Це пов’язано з тим, що десятиліття неефективного використання енергоресурсів створили в Україні величезний невикористаний потенціал енергозбереження, що досягає 45% всього сучасного енергоспоживання країни.
Keywords: енергозбереження; енергоаудит; енергетична політика