Доцільність використання паливних брикетів з відходів сільськогосподарського виробництва - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem; Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (My University, 2020)
Виготовлення паливних брикетів з відходів сільськогосподарського виробництва є актуальним. Їх виробництво в Україні дасть змогу забезпечити країну альтернативними джерелами енергії.
Keywords: брикети; біопаливо; пресування; біомаса; використання паливних брикетів