Критеріальний підхід до проблеми ефективності збирання незернової частини врожаю - Шокарев, Олександр Миколайович; Шокарев, Александр Николаевич; Shokarev, Oleksandr; Шегеда, А. В.; Шегеда, К. О. (My University, 2012)
UK: Наведені фактори, які впливають на надійність різального пристрою комбайну. Встановлений загальний критерій ефективності технологічного процесу збирання незернової частини врожаю при обчісуванні рослин на корені. RU: Приведены факторы, которые влияют на надежность режущего устройства комбайна. Установлен общин критерий зффективности технологического процесса сбора незерновой части урожая при очесывании растений на корню.
Критериальный подход к проблеме зффективности сбора незерновой части урожая
Criterion approach to problem efficiency of collection uncorn part of harvest
Keywords: обчісування рослин на корені; різальний пристрій; фактори; критерій ефективності технологічного процесу