Економічний механізм розрахунку вартості та просування туру в контексті туроператорської діяльності підприємства - Краснодєд, Тетяна Леонідівна; Краснодед, Татьяна Леонидовна; Krasnodied, Tetiana; Бакіна, Тетяна Володимирівна; Бакина, Татьяна Владимировна; Bakina, Tetiana; Попова, Тетяна Вікторівна; Попова, Татьяна Викторовна; Popova, Tetiana; Захарченко, Олена Григорівна; Захарченко, Елена Григорьевна; Zakharchenko, Olena (Primedia eLaunch, 2021)
Туризм – це сучасна світова економічна індустрія, що акумулює в собі величезну долю фінансових, соціально-культурних, інтелектуально-трудових та інших складових ресурсного потенціалу, дослідження яких є необхідною умовою їх раціонального та ефективного використання. Тому питання організації туроператорської діяльності в практичній сфері туріндустрії, зокрема формування цікавих та якісних туристичних продуктів, які б задовольняли потреби сучасних і одночасно вибагливих туристів є важливими, своєчасними та актуальними для дослідження. Це в повній мірі можна віднести до вивчення механізму створення і просування туристичного продукту.
Keywords: туризм; туріндустрія; туристичні продукти; тур-проект; туристична дестинація; прибуток