Чинники формування конкурентоспроможності підприємства - Савченко, Д. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Формування конкурентоспроможності підприємства є комплексним процесом, який визначається сукупністю внутрішніх і зовнішніх факторів. Крім того, окрему увагу слід приділяти тим аспектам, які впливають на довгострокову конкурентоспроможність компанії.
Keywords: конкурентоспроможність; організаційна структура; інноваційний потенціал