Методи і технічнi засоби очищення нафтопродуктів - Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович; Nazarenko, Ihor; Коваль, Дмитро Миколайович; Коваль, Дмитрий Николаевич; Koval, Dmytrii; Дубініна, Світлана Вікторівна; Дубинина, Светлана Викторовна; Dubinina, Svitlana (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: В статті розглянуто сучасні методи та технічні засоби очищення нафтопродуктів з метою обґрунтування використання та подальшого дослідження електротехнологічних способів очищення. RU: В статье рассмотрены современные методы и технические средства очистки нефтепродуктов с целью обоснования использования и исследования электротехнологических способов очистки. EN: The article deals with modern methods and technical means of purification of oil to justify the use of electro-technological research and subsequent purification methods.
Методы и технические средства очистки нефтепродуктов
Methods and technical means of purification of oil products
Keywords: нафтопродукти; забруднення; очищення; відновлення