Обгрунтування частоти біжучого електричного поля в пристроях очистки діелектричних рідин - Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович; Nazarenko, Ihor (ТДАТУ, 2010)
UK: В роботі надані результати теоретичних та експериментальних досліджень щодо параметрів електричної очистки діелектричних рідин. Представлена методика експериментального визначення оптимальної частоти електричного поля. RU: В работе предоставлены результаты теоретических и экспериментальных исследований относительно параметров электрической очистки диэлектрических жидкостей. Представлена методика экспериментального определения оптимальной частоты электрического поля. EN: In work the results of theoretical and experimental researches are given in relation to the parameters of the electric cleaning of dielectric liquids. The method of experimental determination of optimum frequency of the electric field is presented.
Обоснование частоты бегущего электрического поля в устройствах очистки диэлектрических жидкостей
Ground of frequency of the hurrying electric field is in devices of cleaning of dielectric liquids
Keywords: електрична очистка; частота; електрод; діелектрична рідина; біжуче електричне поле