Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 11, т. 6 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2011)
У збірнику наукових праць публікуються матеріали за результатами досліджень в галузі механізації сільського господарства, харчових виробництв, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів агропромислового та харчових виробництв.
Keywords: яблучний пектин; овочерізка; математичне моделювання; заморожування плодоовочевої сировини; гравітаційна сепарація зерна; метод Дельфи; окисление глюкозы; гипотиреоз; пресування олійної сировини; виробництво варених ковбас; струминний гомогенізатор; сортування овочевих культур; технології хлібопекарної продукції