Дослідження коронного генератора аероіонів - Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr (ТДАТУ, 2016)
UK: В роботі представлені результати досліджень коронного розряду в генераторі аероіонів для фруктосховищ, а також інженерні розрахунки закономірностей розподілу коронного розряду для подальшого моделювання поля коронного розряду. RU: В работе представлены результаты исследований коронного разряда в генераторе аэроионов для фруктохранилищ, а также инженерные расчеты закономерностей распределения коронного разряда для дальнейшего моделирования поля коронного разряда. EN :The paper presents the results of studies of corona discharge in the generator of air ions for storage facilities, as well as engineering calculations of the distribution of corona discharge to further model the field of a corona discharge.
Исследование коронного генератора аэроионов
Study corona generator of air ion
Keywords: іони; коронний розряд; напруга; струм; електрод; електричне поле