Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
У збірнику представлені матеріали міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень щодо технічного забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі. Збірник тез є частиною науково-дослідних тем Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного «Розробити технічні засоби для приготування кормів та компостної суміші» (номер держреєстрації 0116U002721), «Розробка технологій та апаратів для очищення та контролю від забруднення поливної води, робочих та мастильних рідин» (номер державної реєстрації НДР 0116 U 002743) та «Розробка електротехнологічного комплексу і технічних засобів для підвищення якості паливно-мастильних матеріалів» (номер державної реєстрації НДР 0116 U 002723). Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, студентів й аспірантів вищих навчальних закладів, фахівців і керівників сільськогосподарських та переробних підприємств АПК різної організаційно-правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування, всіх, кого цікавить проблематика технічного забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі.
Keywords: нанотехнології; посівні машини; мінеральні добрива; анаеробна утилізація; використання аміаку; система обробітку ґрунту; технології метаногенерації пташиного посліду; сівалки; зношування; рідинно-абразивне зношування; захворювання корів; технології компостування; органічні добрива; якість води для напування; розробка дробарки; доїння корів; геоінформаційні системи; насоси; несправності рульового керування; безмоторні методи оцінки; процес очищення деталей; пресування мезги насіння рицини; електропривод