Обгрунтування схеми та параметрів орного агрегату з переднім і заднім навісними плугами: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 - Кістечок, Олександр Дмитрович; Кистечок, Александр Дмитриевич; Kistechok, Oleksandr (ТДАТУ, 2017)
Дисертацію присвячено розробленню схеми та параметрів орного агрегату із фронтальним та задньонавісним плугами на основі орно-пропасного трактора сімейства ХТЗ-160
Substantiations of the circuit and parameters of the arable unit with forward and back hinged ploughs
Keywords: фронтальний плуг; передній навісний механізм