Види охолодження сільськогосподарської продукції - Водяницький, Іван Олексійович; Vodianytskyi Ivan (ТДАТУ, 2020)
Наведені види охолодження, та розкрито їх значення.
Keywords: студент; магістрант; збірник; охолодження; природнє охолодження; льодове охолодження; охолодження сухим льодом