Ресурсозберігаючий спосіб відновлення блок-картеру - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
Uk: У статті розглядається питання ресурсозберігаючого способу відновлення блок-картера в умовах господарства. En: The article discusses ways to restore conservation crankcase under management. Ru: В статье рассматривается вопрос ресурсосберегающего способа восстановления блок-картера в условиях хозяйства.
Resource-saving way of restoration crankcase
Ресурсосберегающий способ восстановления блок-картера
Keywords: базисна деталь; народне господарство; вторинны матеріальны ресурси; епоксидні смоли; блок-картери; новітніх технологій з ремонту сільськогосподарської техніки