Нові функції викладача як передпосилання реалізації самостійної роботи студентів - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym; Коваль, Ольга Юріївна; Коваль, Ольга Юрьевна; Koval, Olha (My University, 2021)
UK: Розглянута роль викладача у організації самостійної роботи студента вищого навчального закладу в освітньому процесі, яка орієнтована на активні методи оволодіння знаннями, розвиток творчих здібностей студента з урахуванням потреб і здібностей особистості. EN: The role of the teacher in the organization of independent work of the student of higher educational institution in educational process which is focused on active methods of mastering of knowledge, development of creative abilities of the student taking into account needs and abilities of the person is considered.
Keywords: пізнавальна діяльність; мотивація; самостійність; активність; цілеспрямованість; ефективність; cognitive activity; activity; independence; motivation; efficiency; purposefulness