Використання інноваційних інформаційних технологій при вивченні іноземної мови - Виноградова, Маргарита Сергіївна; Виноградова, Маргарита Сергеевна; Vynohradova, Marharyta (My University, 2011)
UK: Актуальність проблеми полягає в тому, що у сучасному вимогливому та швидкозмінному соціально-економічному середовищі рівень освіти значною мірою залежатиме від результативності запровадження інноваційних технологій навчання. RU: Актуальность темы состоит в том, что с современном социально-экономическом окружении уровень образования в значительной мере зависит от результативности внедрения инновационных технологий обучения в высших учебных заведениях.EN: The article is devoted to the topical problem of modem foreign language teaching with new technology. Modem technology can significantly affect the process of higher education in socio-economic environment.
Использование инновационных технологий в обучении иностранным языкам в вузах
Application of innovation technology in foreign language learning
Keywords: інновація; інформаційні технології; інтенсивні п роцеси інформатизації освіти