АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у жовтні.
Keywords: день відкритих дверей; сучасні технології; матеріальна допомога; допомога переселенцям; ювілей Бердянського коледжу; альтернативна енергетика; кращий куратор; спорт; вища освіта; новий закон