Обґрунтування технології монтажу лущільної машини - Виблов, М. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Запропоновано технологію монтажу лущильної машини, як складової одиниці технологічної лінії виробництва круп.
Keywords: лущильна машина; крупи; технологічне обладнання; технічне обслуговування; монтаж