Ділова іноземна мова: програма навчальної дисципліни для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 263 «Цивільна безпека» - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (My University, 2019)
Мета курсу – формування у студентів необхідної комунікативної спроможності у сферах ділового спілкування в усній і письмовій формах, а також вдосконалення загальних комунікативних компетенцій, набутих на попередньому етапі навчання.
Keywords: програма; навчальна дисципліна; ділова іноземна мова