Обґрунтування системи імпульсно-фазового керування електроприводом мотоблоку - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr; Сідельников, Б. Ю. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
На сьогодні в Україні створення електрифікованих засобів малої механізації (мотоблоків, міні-тракторів, агромодулів та ін.) є актуальним питанням. Обґрунтуванню структури та розробці системи керування електроприводами мобільної техніки присвячені публікації. Метою дослідження є обґрунтування структури системи керування електроприводом ґрунтообробного мотоблоку.
Keywords: електропривод; мотоблок; ґрунтообробний мотоблок; струм