Публічне управління та адміністрування у сфері профілактики інфекційних захворювань в Україні: організаційні та нормативні аспекти - Юник, Ірина Геннадіївна; Матєвосян, А. Ф. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Публічне управління та адміністрування у сфері профілактики інфекційних захворювань в Україні відіграє ключову роль у забезпеченні епідемічної безпеки населення. В умовах високої мобільності населення, воєнного стану та зростання ризиків виникнення нових інфекцій особливої ваги набуває ефективна діяльність органів влади у сфері моніторингу, прогнозування та реагування на епідемічні загрози.
Keywords: публічне управління; адміністрування; профілактика інфекційних захворювань